Autentificare Firme:
am uitat parola
inscriere gratuita

Cautare

in

Categorii


Parteneri

Craiova Online Forum harta Craiovei


Oferta Craiova Firme

Gratuitati pe Craiova Firme

Va oferim o pagina web gratuit.
   Complet GRATUIT va oferim o pagina de prezentare pe site-ul Craiova Firme in care sa va descrieti firma si sa afisati produsele sau serviciile oferite. De asemenea va punem la dispozitie un panou de comanda in care puteti administra tot ce acea pagina afisaza putand modifica in timp real datele de contact, descrierea firme, poze, produse etc.
   Daca aveti un site web, la cerere, putem pune link catre site-ul dumneavoastra pe aceasta pagina.
   Tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti la


Abonamentul de Baza - Legarea la harta

   Ceea ce face portalul nostru un instrument puternic de informare este parteneriatul cu site-ul CraiovaMap.ro, harta interactiva a Craiovei.
   Pagina firmei dumneavoastra din catalog va fi legata la harta, facandu-va astfel cunoscuta locatia exacta in Craiova. In plus va putem integra harta in website-ul firmei.De asemenea prin acest abonament puteti afisa firma dumneavoastra in mai multe categorii pe Craiova Firme.
Pretul pentru acest serviciu este de 300 RON pe an.
   Craiova Firme si Craiova Map va garanteaza 30 de vizitatori pe luna adusi pe site-ul dumneavoastra. In cazul in care limita de 30 de vizitatori nu este indeplinita, nu sunteti obligati sa platiti luna respectiva.


Firme GOLD

   In cazul in care doriti ca firma dumneavoastra sa apara PRIMA in cautarile pe site-ul nostru atunci va recomandam aceasta solutie de promovare.
   Firma dumneavoastra va aparea in primele 2 locuri pe pagina cu afisari a tuturor firmelor din subcategoria din care faceti parte indiferent de numarul paginii. In plus va aparea si pe pagina categoriei din care faceti parte.
Pretul acestui pachet este de 10 Euro pe luna.


Bannere publicitare

Banner Rotator - 728x90 pixeli
   Acest Banner Rotator va cuprinde 5 bannere Dinamice care vor aparea PRIN ROTATIE pe tot site-ul www.craiovafirme.ro . Fiecare Banner Dinamic va avea dimensiuni de 729x90 pixeli care se poate extinde pe toata pagina astfel incat vizitatorul sa vada mai bine produsul pe care firma dumneavoastra il comercializeaza.
   Acest Banner reprezinta solutia ideala pentru prezentarea agresiva a produselor si serviciilor pe care firma dumneavoastra le comercializeaza iar noi va garantam un trafic de cel putin 1000 de useri lunar pe site-ul firmei dumneavoastra.
Pretul acestui banner este de 100 Euro pe luna.
   BONUS : La achizitionarea unui pachet pentru cel putin 3 luni folosind tehnologii FLASH design-ul Bannerului este gratuit.
 


Banner Categorie - 120x240 pixeli
   O alta solutie de promovare a produselor si serviciilor firmei dumneavoastra o reprezinta acest banner. Cu dimensiuni de 120x240 pixeli bannerul va aparea pe toate paginile categoriei din care face parte firma dumneavoastra in felul acesta puteti sa va promovati produsele unui public targetat care cauta solutii in categoria de firme de care apartineti.
Pretul acestui banner este de 30 Euro pe luna.
BONUS: La achizitionarea unui pachet pentru cel putin 3 luni beneficiati de bannere animate gratuit realizate.
 


Banner Prima Pagina - 150x50 pixeli
   Bannerul va aparea pe prima pagina a site-ului avand dimensiuni de 150x50 pixeli. Bannerul il recomandam pentru promovarea imaginii firmei dumneavoastra. Este un instrument ideal de promovare al Brand-ului.
Pretul acestui banner este de 15 Euro pe luna.
BONUS: La achizitionarea unui pachet pentru cel putin 3 luni beneficiati de bannere animate gratuit realizate.
 
Preturi nu includ TVA.


Interesat?

Oricare ar fi optiunea dumneavoastra, scrieti-ne la
Pagina de contact.

Firme Gold

  • sc NewArt Development srl

Ultimele adaugate

vezi toate firmele